Kleding

Wil jij nieuwe kleding bestellen? Omdat je net lid bent geworden, of omdat je kleding aan vervanging toe is, of omdat je dat gewoon graag wilt. We leggen je graag uit hoe dat werkt bij de Sittard Condors.

  • Vraag altijd je rugnummer aan via info@sittardcondors.nl, stuur bij voorkeur in volgorde een drietal rugnummers door die jij graag zou willen dragen. We hanteren alleen 2-cijferige rugnummers, dus je kunt kiezen tussen cijfers vanaf 01 tot en met 99. Aangezien er geen dubbele rugnummers zijn toegestaan. Je hoort zo snel mogelijk of jouw gewenste nummer beschikbaar is.
  • De Beeballers spelen in een katoenen honkbalshirt met blauwe mouwen en een witte body bedrukt met Condors mascotte logo op de voorkant. Wij waarderen het als de Beeballers hun wedstrijden in een Navy Blauwe broek spelen. Voor beeballers is het optioneel om met een cap te spelen, indien zij met een cap spelen, dient dit de Sittard Condors cap te zijn.
  • De honkballers spelen in een volledig geknoopt mesh over shirt met ons logo erop en een twee cijferig rugnummer, van SSK. Daarnaast dragen zij een navy blauwe broek, witte sokken en een onder shirt waarvan de mouwen navy blauw zijn. Honkballers zijn tevens verplicht om met een cap te spelen, dit dient de Sittard Condors cap te zijn. Daarnaast is voor honkballers het dragen van een cup verplicht.
  • De softbal dames dragen een twee knoop mesh over shirt met ons logo erop en een twee cijferig rugnummer, van SSK. Daarnaast dragen zij een navy blauwe short met Columbia blauw vlak. Verder dragen zij een navy blauw onder shirt en Columbia blauwe sokken. Voor dames is het optioneel om met een cap te spelen, indien zij met een cap spelen, dient dit de Sittard Condors cap te zijn.
  • Voor de recreanten geldt geen kleding verplichting, natuurlijk vinden wij het leuk om ook de recreanten in uniform te zien spelen.
  • Kleding (met uitzondering van de caps, de beeballshirts en de sokken voor de softbal dames) zijn verkrijgbaar via: sskeurope.ccvshop.nl
  • Caps en beeballshirts zijn te bestellen via kleding@sittardcondors.nl of op aanvraag bij een van de bestuursleden. Caps en beeballshirts kosten 17,50 per stuk

Vragen staat altijd vrij, dus mocht je vragen hebben over deze informatie, stuur dan gerust een email naar kleding@sittardcondors.nl of neem contact op met +31 6 130 108 60